top of page

Hvem er vi?

Dorte og Frede Brandt

Jeg hedder Dorte Brandt og er Læge-eksamineret fysiurgisk massør (2014).

Derudover er jeg uddannet Muskel- og Skadesterapeut, har Sundhedsfaglig Grunduddannelse samt uddannet behandler i Akupressur og Øreakupressur. Min passion er forståelse af vores naturlige balance via Vagus-nerven.

 
Jeg har siden 2011 udviklet en speciel bindevævs-massage-teknik, som jeg kalder Butterfly og den har vist sig at have en gavnlig effekt på energi-flowet i kroppen. 


Mine specialer er lindring af kroniske nervesmerter (f.eks. smerter i ryg/nakke/skulder/hofte eller migræne) og reducering af ophobninger af affaldsstoffer (f.eks. gigt, rynker og cellulitis).

Min søn, Frede Brandt, har uddannet sig til Sport- og Wellness massør - og han har "flair for flow", skades- og løsningsforståelse og masser af "ro på".


Vi gør vores bedste hver gang for at levere en individuel behandling af høj kvalitet og har altid klienten som "det hele" menneske i fokus.


Vi masserer med lugtfri mandel-olie, som optages helt af kroppen. Briksen er med ekstra blødt skum og den er klar, når du kommer.


Smerter føles tit som noget fragmenteret, men oftest er der faktisk sammenhæng i tingene. Virkeligheden er, at dér, hvor smerten mærkes, er sjældent dér, hvor årsagen ligger begravet.

Derfor er forskellige metoder og tilgange nødvendige. I menuen ovenfor - under menupunktet massage typer - kan du læse mere om de metoder, vi tilbyder hos Gaia-massage.


Finder du en beskrivelse, der passer bedst til dig og dine symptomer, er du velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have yderligere spørgsmål til vores metoder.


Se dig omkring på hjemmesiden, og kontakt os endelig, hvis du ønsker at booke en tid eller har spørgsmål/kommentarer.


God fornøjelse!

Massører

Dorte Brandt, Læge-eksaminet massør, Skades- og Musklet-terapeut

Dorte Brandt

    Frede Brandt Sport og Wellness massør

    Frede Brandt

      bottom of page